BEN: SJE*ALI SMO SE

Sport

09.08.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Remi na Marakani protiv Spartaka iz Trnave (1:1) u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona šokirao je ne samo navijače već i El Fardua Bena, koja je bio vidno besan što njegov tim nije upisao trijumf.

RepublikaFoto: Starsport

Napadač crveno-belih posebno je bio rastrojen zbog predugačkog slavlja nakon što je bio precizan sa bele tačke u 24. minutu. Ipak, u razgovoru za Srpski telegraf Ben poručuje da nema predaje i da će Zvezda ispraviti grešku u Trnavi 14. avgusta, kada je zakazan revanš.

IDEMO DALJE

- Bolji smo, verujem u prolaz. To smo pokazali i na Marakani, ali problem je kada ne postigneš gol, a stvaraš šanse. Onda si sje*an. I predugo smo slavili gol, nismo bili fokusirani. Utakmica se igra svih 90 minuta - kaže Ben.

Na strani kluba iz Ljutice Bogdana nije ni rezultat ni tradicija. Zvezdi je 1:1 u Beogradu samo jednom doneo prolaz dalje, 1990. godine protiv Grashopersa, kada ih je u revanšu deklasirala sa 4:1. Tradiciju će moći da sruši već 14. avgusta u Slovačkoj.

- Ako želimo da igramo u Ligi šampiona moraćemo da podignemo sve na mnogo viši nivo. Protiv Spartaka nismo uradili ništa, počevši od mene iako sam dao gol. Želim da se borimo kao na startu kvalifikacija - rekao je Ben.

RepublikaFoto: Starsport

TEK SLEDI BORBA

Između redova se moglo zaključiti da Zvezdin prvotimac smatra da su on i njegovi saigrači potcenili protivnika, ali kladionica ih i dalje na neki način potcenjuje. Kvota da će Zvezda slaviti u Trnavi je 1,88, na remi 3,52, dok je slavlje Slovaka procenjeno na 4,35.

- Nedostajala nam je strast, nismo ih presirali, a mislili smo da će biti lako. Nije bilo lako, sada je svaka utakmica teška jer su ostale samo dve runde do grupne faze. Moramo više da se borimo - smatra El Fardu Ben.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
djordje1953

09.08.2018 12:38

kad bi ben vise igrao za zvezdu a manje za sebe bilo bi bolje