MATIĆEV STRIPTIZ!

Autor:

Sport

09.08.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matić je spreman kao Ronaldo! Srpski reprezentativac skinuo se u gaće pred saigračima iz Mančester junajteda kako bi ga timski doktori izmerili!

RepublikaFoto: instagram.com/romelulukaku

Golišavo izdanje reprezentativca Srbije bilo je dobar povod da se cela svlačionica "đavola" sprda na njegov račun, a u tome je prednjačio Romelu Lukaku.

SVI GA GOTIVE

- Nula odsto masti imaš, nula! Prokleti čoveče! - šalio se belgijski napadač dok je snimao Matića.

Srbin je definitivno jedan od onih koje svi vole u kolektivu, pre svega jer ne propušta priliku da se šali ni na svoj ni na tuđ račun. Tako je, dok ga je Lukaku snimao, zauzeo za mnoge iritantan stav Kristijana Ronalda kad proslavlja gol, što je nasmejalo sve prisutne.

Iako je posle Mundijala bio na operaciji u Filadelfiji zbog proširenja aorte trbušnog zida, ta intervencija se na Matiću ne primećuje. Ni na odmoru sa porodicom u Italiji se nije previše opustio, pa se može reći da je dosad najspremniji, pogotovo što se od njega očekuje da bude jedan od vodećih igrača u narednoj sezoni pod palicom portugalskog stručnjaka Žozea Murinja.

RepublikaFoto: instagram.com/romelulukaku

PRESKAČE LESTER

Srbin će najverovatnije propustiti početak sezone, a Junajted igra prvi meč 1. kola engleske Premijer lige sutra protiv Lestera (21.00).

Nije prvi put da Matićeve šale i skečevi zapale internet. Nedavno je sa čuvenim Didijeom Drogbom prozivao saigrača iz reprezentacije Branislava Ivanovića jer, kako tvrde, imaju poveću zadnjicu. I pred put u Rusiju na Mundijal Matić se šalio s Banetom, pa ga je dodirivao po zadnjici palicom za golf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading