MALER: Zvezdin mladi štoper morao na operaciju!

Autor:

Sport

08.08.2018

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladinci Crvene zvezde su na nedavno okončanom prestižnom turniru u Bazelu stigli do polufinala, ali senku na ostvareni rezultat bacila je povreda jednog od Zvezdinih fudbalera.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda

U prvoj utakmici protiv Bazela koju su omladinci Crvene zvezde dobili rezultatom 1:0, igru je zbog povrede morao da napusti talentovani štoper Strahinja Eraković. Kasnijim pregledima, ustanovljeno je da je došlo do pucanja metatarzalne kosti, i Strahinja nije mogao da pomogne svojim drugovima u nastavku ovog turnira.

- Operacija je dobro prošla i lekari su zadovoljni. U narednom periodu moraću da nosim zaštitnu čizmu. Nakon mesec dana, počeću da se oslanjam na nogu, imaću i konstantne terapije. Po rečima lekara, već za tri meseca ću se oporaviti i biti spreman za teren, što je kod ovakvih povreda veoma dobra prognoza. Na meni je da u potpunosti slušam savete lekara jer želja mi je da se što pre vratim na tere -  rekao je Eraković posle operacije.

Strahinja Eraković je ovog leta sa prvim timom odradio pripreme, isto je učinio i zimus. Talentovani prvotimac je  veliki talenat koji bi mogao da bude svetla budućnost kluba. Prethodne sezone, Strahinja je osvojio titule i u kadetskoj i u omladinskoj ligi, a proglašen je i za najboljeg kadeta u 2017. godini.

Omladinska liga Srbije počeće 18. avgusta, a Strahinji želimo brz oporavak i još jednu uspešnu sezonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading