VREME JE ZA NOVE IZAZOVE! Modrić napustio trening "kraljevića"!

Autor:

Sport

09.08.2018

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da "afera Modrić" još nije gotova. Iako su iz Real Madrida demantovali da najbolji fudbaler minulog Svetskog prvenstva odlazi iz kluba, Luka Modrić je je zatražio od kluba da mu dozvoli da pređe u Inter.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Modrić na izlaznim vratima "kraljevskog" kluba!

Kako prenosi ugledni list "Gazeta delo sport" Modrić je na sastanku održanom u sredu zatražio od potpredsedniku kluba da želi da pređe u Inter.

Klub iz Milana dao je više nego primamljivu ponudu hrvatskom reprezentativcu, u pitanju je četvrogodišnji ugovor vredan 10 miliona evra po sezoni, dok Modrić trenutno u Realu zarađuje nešto više od sedam miliona evra.

Takođe, italijanski mediji javljaju da je Modrić ranije napustio trening "kraljevskog kluba", a ovaj njegov postupak se tumači kao gest nezadovoljstva, kao i da Hrvat želi da izvrši pritisak na čelnike kluba da mu dozvole transfer u Inter. Izgleda da je vreme za nove izazove!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading