Srbin završava transfer Rakitiću!

Autor:

Sport

09.08.2018

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski menadžer Zoran Stojadinović mogao bi da bude ključna figura u jednom od najvećih letnjih transfera. Srbin će pokušati da Ubedi Ivana Rakitića da već u narednih nekoliko dana postane novi igrač Pari Sen Žermena u poslu vrednom 50 miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ivan Rakitić

Jedan od najboljih pojedinaca Barselona mogao bi ovog leta da promeni klub. Arapski vlasnici PSŽ-a odlučni su u nameri da konačno napadnu trofej Lige šampiona, a Ivana Rakitića vide kao jednog od šrafova koji im nedostaje u pariskoj mašineriji. 

Nekadašnji sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović je veliki prijatelj sa jednim od glavnih ljudi u PSŽ-u Enrikeom Anterom i dobio je zadatak da zajedno sa Rakitićevim menadžerom, Arturom Kanalesom pokuša da finišira mega transfer. U celoj priči hrvatski vezista bi dobro prošao, a takođe i srpski menadžer koji može da odradi ključnu ulogu u celom poslu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Barselona ostaje bez Hrvata?

Prema saznanjima "Mozzart sporta", šampion Francuske je spremio petogodišnji ugovor Ivanu Rakitiću, prema kojem bi imao platu od 10.000.000 evra neto po sezoni. Dakle, mogao bi od PSŽ-a da ukupno inkasira 50.000.000 evra. Rakitić je u martu napunio 30 godina, a ugovor sa katalonskim velikanom ističe mu 2021. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading