ZVEZDIN POVRATNIK - Simić: Daćemo sve od sebe da donesemo radost navijačima!

Autor:

Sport

10.08.2018

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde vraćaju se obavezama u domaćem prenstvu. Izabranici Vladana Milojevića sastaće se u nedelju, 12. avgusta, sa ekipom Spartaka.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Veljko Simić

Povratnik u Ljutice Bogdana ostavio je odličan utisak nakon dve utakmice protiv Voždovca, odnosno Spartaka iz Trnave. Pred Simićem i saigračima je ispit sezone, ali je mladi vezista spreman za izazove, ali pre toga ekipu čeka duel sa drugim Spartakom, ovaj puzt iz Subotice.

- Siguran sam da će navijači uživati u jednoj zaista kvalitetnoj utakmici, sastaju se dve ekipe koje su trenutno u trećem kolu kvalifikacija za evropska takmičenja i smatram da to dosta govori o kvalitetu. Subotička ekipa zaslužuje svako poštovanje za pobedu nad Spartom iz Praga, zaista su zabeležili odličan rezultat. Temeljno ćemo se pripremiti za taj meč, kao što uvek i radimo, kako bismo nadigrali odličnu ekipu Spartaka. Nisam imao tokom karijere mnogo prilike da se susretnem sa ekipama koje igraju našu ligu, ali zato znam da ko god igra protiv Zvezde na Marakani ima dodatni podstrek, svi hoće da se dokažu protiv najboljeg, posebno na našem terenu. Zato sam uveren da će igrači Spartaka takođe biti maksimalno motivisani u nedelju, ali tu smo mi da još jednom dokažemo da je najteže odneti bodove sa Marakane – rekao je Simić.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
FK Crvena zvezda

I pored gustog rasporeda Simić ističe da se umor u igri crveno-belih neće videti.

- Oni će imati nešto manje vremena od nas da se odmore pred susret sa nama, ali za našu ekipu mogu da tvrdim da se umor sigurno neće videti na terenu. Imamo popriličan broj igrača, konstantno smo u rotaciji i dočekaćemo utakmicu sveži. Pokazujemo iz meča u meč da stručni štab može podjednako da računa na svakog igrača.

Zvezdin vezista ističe da mu izuzetno prija rad na treninzima pod vođstvom šefa stručnog štaba Vladana Milojevića.

 

 

- Rad na Zvezdinim treninzima je intenzivniji, brži i konkretniji nego što sam do sada navikao u prethodnim klubovima. Dosta vremena posvećuje se svakoj poziciji, šta je kom igraču bitno da zna i uradi na terenu i smatram da sam, koliko je to moguće, već napredovao za ovaj kratak vremenski period, a uveren sam da ću biti još bolji. Ostajem često posle treninga da šutiram na gol, rad se uvek isplati. Dobro je kada ima sa kim da se radi, posebno na šutu i završnici za nas ofanzivne igrače. Svaki savet i dodatni rad mi dosta znači.

Simić je Zvezdino deveto pojačanje ove sezone i, kao i njegovi prethodnici, ističe da se odlično uklopio u ekipu.

- Promena kluba mi nije uopšte teško pala iz dva razloga. Dosta igrača sam znao od ranije, svi su mi pružili podršku od prvog dana kada sam došao. Takođe, vratio sam se u klub u kome sam ponikao, nije mi bila potrebna adaptacija, osećam se kao kod kuće.

RepublikaFoto: Starsport
Crvena zvezda - Spartak Trnava

Vrlo skromno, Simić ističe da minuli rad u ovako velikom klubu ne postoji.

- Debitantski gol posle manje od dva minuta u igri, zaista mislim da nije moglo bolje od toga. Naravno da su utisci posle susreta sa Voždovcem bili sjajni, ali to sam već odavno ostavio iza sebe, u Zvezdi nemamo vremena da se osvrćemo na prošlost. Razmišljam samo o sledećem susretu i o prilici da dokažem svoj kvalitet.

Već naredne nedelje fudbaleri Crvene zvezde putuju u Slovačku na revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Spartaka.

- Posle Spartaka na Marakani, očekuje nas i susret sa Spartakom u Trnavi, možda i najvažnija utakmica za nas. Ne dajemo obećanja ali mogu da kažem da ćemo dati sve od sebe na terenu kako bismo zabeležili pobedu. Svi smo svesni važnosti utakmice i spremni smo svi da se borimo do poslednje sekunde kako bismo ostvarili svoj cilj i doneli radost našim navijačima. Oni su mnogo značili u prvoj utakmici ovde meni, kao i svakom saigraču. Naši navijači zaista imaju posebnu energiju koja se oseća i oni su ti koji izvlače maksimum iz svih nas – poručio je Simić.

Utakmica sa ekipom Spartaka iz Subotice igra se 12. avgusta od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading