KRISTIJANO KUPIO NAVIJAČE JUVEA: Evo o čemu je maštao kao mali!

Autor:

Sport

11.08.2018

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač sveta, Kristijano Ronaldo prvi put je govorio o prelasku u Juventus, prvim impresijama i navijačima, za koje je imao poruku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo piše nove stranice istorije fudbala!

Novi fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo dao je intervjuu zvaničnoj televiziji Juventusa.

- Lepo je biti ovde, nisam tek tako odabrao Juventus. Nekoliko puta sam igrao protiv Juventusa i imao sam osećaj da Italijani vole Kristijana. Juve je najbitniji klub u Italiji i jedan od najboljih na svetu- započeo je Portugalac.


Ovacije tribina nakon gola u Torinu?

- To je bilo neverovatno, nikada nisam doživeo tako nešto pre toga. Igram protiv Juventusa u četvrtfinalu Lige šampiona i ljudi mi aplaudiraju... Prelep osećaj jer sam bio veoma iznenađen- rekao je Ronaldo.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

Zašto je odabrao baš Juventus?


- Odabrao sam Juve jer je veliki klub, znao sam za njih još kao mali i nadao sam se da ću jednog dana igrati u njemu- rekao je Kristijano.
- Poznajem Seriju A jer sam je pratio na televiziji, ali je nikada nisam igrao. Ne brinem se, brzo ću se adaptirati- rekao je novi igrač Juvea.
Poruka za Navijače?

- Hvala na svemu, daću sve od sebe i nadam se da ćemo zajedno osvajati mnogo titlula. Forza Juve- poručio je Ronaldo svim navijačima "Stare dame".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading