KAPITEN ZA KAPITENA - Fića za Dekija!

Autor:

Sport

12.08.2018

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Filipović, kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije, poslao je snažnu poruku legendarnom fudbalskom asu Dejanu Stankoviću, kao i polaznicima kampa koji drži nekada sjajni as.

- Budući šampioni, želeo bih pre svega da se izvinim vama i Dekiju što zbog mojih obaveza nisam u mogućnosti da se družimo. Kada kažem budući šampioni, zaista tako i mislim. Sama činjenica da ste na kampu "Deki 5", znači da ste učinili veliki korak ka ostvarenju snova. Slušajte, upijajte i vredno trenirajte. Kao što je rad stvorio šampiona poput Dejana Stankovića, tako i vama želim da vašom posvećenošću i vrednim radom dostignete svoje životne ciljeve. Zapamtite, Deki vas ne uči samo da budete fudbalski šampioni, već da postanete dobri ljudi - rekao je Filipović.

 

 

Dekijev kamp je ove godine postigao mnogo uspeha, a gosti su bili Kivu, Materaci, Pantelić i mnogo druga velika imena iz sveta fudbala. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading