(VIDEO) CRNO-BELI PREGRMELI ZEMUN - Pantićev gol za Batinih 2/2!

Autor:

Sport

12.08.2018

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su u 4. kolu Superlige Zemun na gostovanju 0:1 zahvaljujući pogotku Danila Pantića u 20. minutu.

RepublikaFoto: Starsport
Crno-beli proslavljaju gol protiv Zemuna

Fudbaleri Partizana i Zemuna su po teškim uslovima za igru u temperaturi od skoro 35 stepeni Celzijusa priredili gledaocima sasvim solidan meč.

Crno-beli su golom Pantića u 20. minutu sa ivice kaznenog prostora došli do prednosti, a ispostaviće se na kraju i do trijumfa protiv Zemunaca.

Jedan precizan šut Partizanovog veziste bio je dovoljan za drugu pobedu u dva susreta Zorana Mirkovića na klupi crno-belih, ali daleko od toga da je ovo bila predstava koja je mogla da zadovolji popularnog Batu.

Zemunci su u nekoliko navrata opasno pretili crno-belima, a samo zahvaljujući prisebnosti i kvalitetu Vladimira Stojkovića, mreža je ostala netaknuta. Sa druge strane je i Partizan imao nekoliko prilika da poveća svoju prednost, ali više se nije moglo na ovom susretu.

Sejduba Suma je odigrao još jedan očajan susret u Partizanu, pa je zamenjen već na poluvremenu kada je mesto ustupio Goranu Zakariću. Bili su dosta čujni i sporadični zvižduci Partizanovih pristalica sa tribina.

Sledeći protivnik Partizanu u prvenstvu će biti ekipa Rada na stadionu u Humskoj, a pre toga sledi revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv danskog Nordsjilanda u četvrtak od 20:30.

RepublikaFoto: Starsport

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading