BIK STIŽE U NAPOLI: Anćeloti dobija napadača od 35 miliona?

Autor:

Sport

14.08.2018

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Torina Andrea Beloti već neko vreme se nalazi na radaru Napolija, a uskoro bi i zvanično mogao da postane član ekipe koju od ove sezone predvodi Karlo Anćeloti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andrea Beloti

Menja klub, ali ne i državu. To će izgleda biti slučaj sa Belotijem koji je fudbalsku slavu stekao prethodnih godina nastupajući za Torino. Popularni "bikovi" mogli bi da od njegove prodaje zarade 35 miliona evra, što jeste dosta novca, ali su pre godinu dana mogli da prihoduju sa dosta većom sumom.

Bilo kako bilo, Anćeloti je u potrazi za napadačem, a prema pojedinim informacijama baš je zapeo da vidi italijanskog reprezentativca u redovima Napolitanaca. Beloti ima otkupnu klauzulu od 100 miliona evra i ugovor do 2021. godine, ali ta opcija važi samo za klubove van "čizme".

Andrea je odigrao 110 utakmica za Torino, a prosečno je postizao golove na svakom drugom meču (55), takođe, dodao je u statistiku i 20 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading