Modrićev menadžer rasplalio maštu "neroazurima": Luka oduševljen Interom!

Autor:

Sport

14.08.2018

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Luka Modrić nalazi se pred transferom u Inter. Njevov menadžer Marko Naletilić rasplamsao je već uzavrelu atmosferu izjavama da se hrvatskom vezisti dopada ideja o novoj ulozi u Milanu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Modrić

Nakon već ozbiljne sage koja se vodi oko prelaska Modrića među "neroazure" njegov menadžer se obratio, ali ne da bi smirio situaciji, već da je dodatno raspali.

- Modrić nije razmišljao samo o tome da igra za Inter, već je zaista oduševljen idejom da ima veliku ulogu u dresu Nerazura. Imam osećaj da će pre ili kasnije Modrić igrati u Italiji. On je odrastao gledajući Seriju A - rekao je Naletilić.

Hrvat je pred odlukom karijere, iako ima 33. godine on bi ovim poslom mogao višestruko da profitira, a "kraljevići" bi nakon Kristijana Ronalda ostali bez još jednog od bitnih šrafova u šampionskoj mašineriji. Prelazni rok u Italiji završava se 17. avgusta, pred navijačima Intera je vrelih 72 sata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading