Ronaldo: Vidić i Ferdinand najbolji s kojima sam igrao!

Autor:

Sport

15.08.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač sveta Kristijano Ronaldo još jednom je pokazao kolika je fudbalska gromada bio Nemanja Vidić, s kojim je bio saigrač u Mančester junajtedu od 2006. do 2009. godine.

Vidić i Ronaldo kada su bili saigrači!

Portugalac je za sajt Tribuna.com pričao o najboljem štoperskom tandemu s kojim je igrao u dosadašnjoj karijeri, a izbor u paklenoj konkurenciji pao je na Vidića i Rija Ferdinanda.

- Nemanja i Rio bili su sjajan, ma idealan par. Za mene najbolji štoperski tandem ikada! Ferdinanda bih opisao kao rols-rojsa, elegantnog i uvek prisutnog na lopti, sa fantastičnim čitanjem igre, dok je Vidić bio pravi ratnik. Srbin je beskompromisni borac, ne zna za poraz, a svaki gol doživljavao je kao uvredu.

Iza njih našao se Realov bedem, Serhio Ramos - Pepe (2011-2017).

- Igrajući šest godina zajedno, izgradili su pakleni duo. Obojica su bili majstori mračnih umetnosti, često su znali da budu prgavi, ali su se maestralno dopunjavali. Često su znali da postignu gol iz prekida.

Novi fudbaler Juventusa na treće mesto ponovo je svrstao zemljaka Rikarda Karvalja, ovoga puta u tandemu sa još jednim Portugalcem - Pepeom (2010-2012).

Četvrto mesto pripalo je Ramosu i Varanu, s kojima je Ronaldo igrao u Realu, dok se na petom našao portugalski tandem Rikardo Karvaljo - Žorž Andrade.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading