PRIZIVA RANI GOL: Zakarić - novi ljubimac "grobara" i Mirkovićev adut

Autor:

Sport

15.08.2018

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Zakarić je u prvom meču protiv Nordsjilanda pokazao da će biti veliko pojačanje za Partizan. On se nada da će tim iz Humske ranim golom rešiti pitanje prolaska u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, posle pobede u Danskoj (2:1).

RepublikaFoto: Starsport

- Pred nama je zahtevna utakmica. Upoznali smo ekipu Nordsjilanda, moćna je i fizički i taktički, a opasna ako se izgubi lopta u srednjem delu terena, pošto ima kvalitetne igrače, sposobne da reše meč. Doneli smo dobar rezultat, verujem da uz maksimalnu ozbiljnost i zalaganje možemo da prođemo Dance i plasiramo se u toliko željeni plej-of - rekao je Zakarić.

On je tokom prvog meča vodio veliku borbu sa desnim bekom rivala Karlom Bartolecom.

Poznajem njihovog desnog beka. Igrao je u zagrebačkoj Lokomotivi, gde sam proveo godinu dana. Ne zamaram se tim stvarima. Jedva čekam utakmicu, da ako je moguće u ranoj fazi postignemo gol. Nadam se da bi tu mogao da bude kraj - zaključio je Zakarić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading