Rabio Juventusov, ali tek naredne sezone?

Autor:

Sport

15.08.2018

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Pari Sen Žermena Adrijen Rabio po svemu sudeći napustiće francuski klub. Prema poslednjim informacija ipak će sačekati narednu sezonu za tako nešto, a nova destinacija biće Juventus.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adrijen Rabio

Reprezentativac Francuske očigledno je odlučio da bude strpljiv pa će tako sačekati gotovo godinu dana kako bi promenio klupske boje. Juventus ima nameru da ga angažuje, ali ne želi da plaća obeštećenje pa bi putem mnogih fudbalera koji su za džabe stigli u Torino mogao da krene i Rabio.

Generalni direktor Juventusa Đuzepe Marota i sportski direktor Fabio Paratići odavno su poznati po ovakom modelu poslovanja, a koliko je uspešan govori i dugačak spisak odličnih fudbalera koji su kao slobodni igrači stigli u crno-bele redove. A među njima su Andrea Pirlo, Pol Pogba, Kingsli Koman, Sami Kedira, Fernando Ljorente, Emre Džan i Dani Alves.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading