STIGAO: Poslednje Jokanovo pojačanje konačno predstavljeno!

Autor:

Sport

15.08.2018

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosadašnji fudbaler Marseja Andre Angisa stigao je u Fulam kao poslednje pojačanje u "minut do 12". Ceo posao završen je 10. avgusta, a sada se Kamerunac i zvanično priključio novim saigračima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Fulama

"Kotidžeri" su ovog leta doveli čak 12 pojačanja. Stigli su u klub na pozajmicu Lusijano Vijeto (Atletiko Madrid), Kalum Čejmbers (Arsenal), Tomoti Fosu-Mensa (Mančester junajted), Serđo Riko (Sevilja) i Andre Širle (Dortmund). Dok su kupljeni još Maksim Le Maršan (Nica), golman Fabri (Bešiktaš), Džo Brajan (Bristol), Alfi Moson (Svonsi), Aleksandar Mitrović (Njukasl), Žan-Mišel Seri (Nica), kao i Andre-Frank Zambo Angisa (Marsej).

Agisa je došao kao trešnjica na vrhu Jokanovog premijerligaškog kolača za koji je potrošio oko 120 miliona evra. Kamerunac je plaćen, prema pisanjima engleskih medija, čak 30 miliona evra, a treba dodati i da je kamerunski reprezentativac od 2017. godine, do danas je upisao 11 nastupa, uz dva postignuta gola. Sa Fulamom je parafirao petogodišnju saradnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading