PREGOVORI U TOKU: U Humsku stiže bivši napadač Intera?

Autor: Blicsport

Sport

17.08.2018

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava crno-belih otpočela je pregovore sa agentom Viktora Obine, kako bi bivšeg špica Intera angažovala u ovom prelaznom roku, međutim imaju jaku konkurenciju.

RepublikaFoto: Starsport
Brutalan napadač stiže u Partizan?

Klub iz Humske se muči u napadu, nakon odlaska Leandrea Tavambe, pa povrede Ognjena Ožegovića, uoči dvomeča sa Bešiktašem trebalo bi da stigne pojačanje, saznaje Blicsport.

RepublikaFoto: youtube.com/lokofanSEREX

Ovaj 31-godišnji Nigerijac, koji je evropsku karijeru počeo nastupajući tri sezone za Kjevo, posle čega je tri sezone bio član Intera, koji ga je slao na pozajmice u Malagu i Vest Hem, imao je prilično zanimljivu karijeru tokom koje je 48 puta igrao za repezentaciju. Strelac 12 pogodaka za "super orlove" je od 2015. do 2017. igrao za nemačke klubove Duizburg i Darmštad, a onda je nastupao u južnoafričkom Kejp Taunu.

Uprava Partizana je došla u priliku da njime pojača napad ekipe za narednih godinu dana, a iako imaju ozbiljnog konkurenta u meksičkom Pumasu, crno-belima u prilog ide činjenica što je Obinina verenica iz Beograda.

Napadač ovakvog kalibra koji je nastupao u Premijer ligi, Seriji A i Bundes ligi svakako bi dobrodošao u Humsku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading