Zvezdu najviše biju u Evropi!

Autor:

Sport

17.08.2018

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezda nalaze se na prvom mestu po broju pretrpljenih prekršaja. Pulene Vladana Milojevića protivnici su faulirali čak 102 puta!

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Vidali su rane fudbaleri Crvene zvezde nakon dvomeča sa Spartakom iz Trnave, a zvanična statistika koju UEFA vodi tokom kvalifikacija za Ligu šampiona potvrdila je da su Beograđani najčešće faulirana ekipa takmičenja. Naime, na šest evropskih utakmica ove sezone igrači srpskog prvaka imali su svoju korist čak 102 dosuđena prekršaja, daleko više od svih ostalih ekipa. Na drugom mestu je Malme, čiji su fudbaleri nepropisno zaustavljeni 86 puta, a iza je Astana (81). Čak četvorica iz Zvezdinog tima su nastupila u Trnavi pod injekcijama, dok su protiv Slovaka u Beogradu nekolicina igrala sa povišenom temperaturom.

Beograđani odlično guraju ovog leta u Evropi, što pokazuju i brojne druge statističke kategorije. Najbolji srpski klub je prvi po broju pobeda u kvalifikacijama za Ligu šampiona (4), ukupnom broju šuteva (92), šuteva u okvir gola (36) i kornera (4).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading