"DELIJE" DOLAZE NA TRENING

Autor:

Sport

18.08.2018

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Delije" su spremne za sepektakl! Kako bi pružili podršku ekipi pred meč sa Salcburgom, navijači Crvene zvezde biće na treningu.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

- Želimo da ohrabrimo naše igrače pred meč decenije, kao i da svojom pesmom i podrškom bez bilo kakve pirotehnike, pokažemo igračima koliko nam je žao što propušatmo ovaj meč i što će biti uskraćeni za našu podršku. Neka pomoćni teren bude premali za sve koji žele da iskažu pre svega zahvalnost našim igračima za sve urađeno do sada, a onda iskažu i podršku koja im je svakako potrebna pred meč u utorak - navodi se u pozivu "delija".


Trening pred prvu utakmicu četvrtog kola kvalifikacija za Ligu šampiona počeće u ponedeljak u 19.30 na pomoćnom terenu ispod severne tribine stadiona "Rajko Mitić".

Navijači su pozvani da na pomoćni teren dođu u 19.00.

Crvena zvezda će u utorak dočekati austrijski Salcburg pred praznim tribinama zbog kazne Evropske fudbalske unije (UEFA).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading