LEGENDA BAJERNA - Mateus: Juventus nije najbolji zato što ima Ronalda!

Autor:

Sport

18.08.2018

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda nemačkog fudbala i nekadašnji trener Partizana Lotar Mateus smatra da Juventus nije najbolji samo zato što je doveo Kristijana Ronalda u svoje redove. Ipak, on smatra da im je to pomoglo da smanje zaostatak za ostalima.

RepublikaFoto: instagram.com/lotharmatthaus10
Lotar Mateus

Sa Ronaldom u timu Real Madrid je prošle sezone došao do treće vezane titule u najjačem evropskom takmičenju, pa mnogo očekuju da ove sreću donese Staroj dami. Tim iz Torina igrao je u finalima dva puta u poslednje četiri godine, ali je oba puza završavao kao poraženi.

- Ronaldo više nije u najboljim godinama za fudbal. Verujem da je Liga šampiona sve što želi. To je teren na kome može da se pokaže u najboljem svetlu. Juve može da se približi vrhunskim timovima, ali nećemo reći da je u krugu elitnih klubova samo zbog Ronalda. Ipak, mislim da će u domaćem prvenstvu biti drugačije. Verujem da će Serija A biti zanimljivija, čak da Napoli i Inter mogu da budu ravnopravni Juventusu u borbi za titulu - rekao je Mateus.

Podsetimo, Nemac je napravio velike uspehe u Srbiji kao trener Partizana kada je sa crno-belima elimisao engleski Njukastl i odveo beogradski klub u Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading