(VIDEO) PRAVA LONDONSKA POSLASTICA: Čelsi bolji od Arsenala u derbiju!

Autor:

Sport

18.08.2018

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čelsija stigli su do druge pobede u sezoni nakon što su savladali gradskog rivala Arsenal sa 3:2. Junak pobede bio je Španac Markos Alonso u meču prepunom uzbuđenja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Čelsija

Pravi derbi viđen je ovog subotnjeg popodneva u Londonu. Čelsi je uspeo da dođe do velike pobede nad Arsenalom pa je tako Sarijeva četa nastavila da maršira ka krajnjem cilju - tituli. Nakon uvodnih 20 minuta Pedro i Alvaro Morata su postigli golove za vođstvo domaćina koje je tada delovalo kao nedostižno.

Ipak, za samo četiri minuta, prvo Henkrik Mktarijan u 37. pa onda Aleks Ivobi u 41. minutu donose potpuno poravnanje rezultate. Tada je počela prava klackalica, pokušavalo se na obe strane, a u centru pažnje su bili golmani Petr Čeh i  Kepa Arizabalaga. Ipak, 81. minut je doneo možda i zasluženu pobedu "plavcima". Kako su navijači ekipe sa "Stamford Bridža" tokom prethodne dve sezone navikli junak je ponovo bio Markos Alonso nakon odlične asistencije Edena Azara.

Velika pobeda i velika tri boda za Čelsi koji se ovom pobedom pokazao da će biti ozbiljan konkurent u borbi za titulu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading