(NE)REALNE OPCIJE: Evo gde bi Sergej mogao da igra naredne sezone!

Autor:

Sport

19.08.2018

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je prelazni rok završen u dve od pet najjačih liga u Evropi tako se i drastično smanjio broj zainteresovanih klubova za našeg Sergeja Milinković Savića. Mladi vezista ispred sebe ima mnogo manje opcija nego na početku leta. Donosimo vam kratku analizu potencijalnih destinacija fudbalera Lacija.

Sergej Milinković Savić

Nakon što je zavesa na prelazni rok spuštena u Engleskoj to se desilo i u Italiji. Postavlja se pitanje - šta to znači za našeg Sergeja? Dakle, za mladog Srbina postojala su interesovanja mnogih klubova, između ostalih pominjali su se Mančester junajted, Čelsi, kao i Milan, odnosno Juventus. Poslednja dva kluba bila su potencijalno najozbiljnija u nameri da angažuju vezistu, ali kako je prelazni rok na "čizmi" završen od toga (bar ovog leta) neće biti ništa.

Još uvek ostaju otvorene opcije, a kako su se prethodnih meseci pominjali Real Madrid pa i njihov veliki rival Barselona tu su karte još uvek otvorene i čeka se eventualni potez trostrukog uzastopnog šampiona Evrope, odnosno katalonskog velikana. Takođe, ne treba zaboraviti ni Pari Sen Žermen koji bi takođe rado u svojim redovima video Sergeja.

RepublikaFoto: instagram.com/official_sslazio
Fudbaleri Lacija

Ipak, najrealnija opcija za našeg asa je da ostane u Laciju, što će vrlo verovatno uskoro biti i zvanično potvrđeno. Italijanska "Gazeta delo Sport" prenosi da će reprezentativcu "orlova" biti ponuđen novi ugovor do 2022. godine, po kojem bi Milinković Savić postao najplaćeniji Srbin u Seriji A. U prevodu, umesto dosadašnjih 1,8 miliona po sezoni, on bi zarađivao cela 3 miliona evra (Aleksandar Kolarov u Romi zarađuje 2 miliona, dok je na trećem mestu Adem Ljajić sa 1,4 miliona evropskih novčanica).

Sve u svemu "vin-vin" situacija za našeg vezistu, samo je pitanje vremena kada će preseći i obavestiti upravu šta je odlučio. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading