POMOZI BOŽE DA PADNE SALCBURG!

Autor:

Sport

21.08.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pamtiće se velike prilike protiv Dinama iz Kijeva i Glazgov Rendžersa, ali je opšti utisak da Crvena zvezda po fudbalskom kvalitetu u odnosu na rivala koji je čeka nikada nije bila bliža Ligi šampiona. Fudbaleri srpskog prvaka dočekaće večeras (21.00, Arena sport) Salcburg pred praznom Marakanom u nastojanju da se prvi put u istoriji domognu elitnog evropskog takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević pred Salcburg!

UEFA je zaključala najveći srpski stadion, pa će crveno-beli biti uskraćeni za podršku "Delija" i huk sa tribina, ali trener Vladan Milojević smatra da uz božju pomoć njegovi izabranici mogu da savladaju austrijskog predstavnika, a potom i da na revanšu 29. avgusta izbore rezultat dovoljan za prolaz u grupnu fazu.

SVE KAKO TREBA

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Crveno-beli već imaju grupnu faze Lige Evrope u džepu, ali Milojević tvrdi da se niko u Ljutice Bogdana time ne zadovoljava.

- Čovek nikada ne sme da se zadovoljava. Mislim da sam to preneo igračima. Moraš da imaš ambicije jer je to jedini način da napreduješ. Mi nijednog trenutka nismo zacrtali cilj, već svaki put težimo da idemo napred. Ne dozvoljavam igračima da se zadovoljimo, daćemo sve od sebe da uradimo ono što je do nas i uz božju volju nadam se da će sve biti kako treba - rekao je Milojević.

Austrijski rival upisao je 13 pobeda u nizu, u Beograd je doputovao kao polufinalista prošlosezonskog izdanja Lige Evrope.

- Svi ovi rezultati koje postižu su plod tog njihovog sistema. Oni jure ulazak u grupnu fazu, gde nikada nisu bili. Mi smo bili šampioni Evrope, ali nismo igrali u ovom formatu i takođe imamo veliki motiv. Pokušaćemo da nametnemo naš način igre. Tražiću da budemo ono što jesmo. Ja prvi put igram bez pomoći publike, ali ćemo se ponašati kao da su navijači sa nama - istakao je trener Zvezde.

PROLAZ U AUSTRIJI

A kapiten Vujadin Savić istakao je da se ne plaši igrača iz redova austrijskog šampiona.

RepublikaFoto: Starsport

- Jedva čekamo sutrašnju utakmicu. Čast i privilegija je što se borimo za Ligu šampiona. Nažalost, igramo bez publike. Iskreno, ja se ne plašim ničega i nikoga, kao ni ova ekipa. Dobićemo podršku na treningu i daćemo sve od sebe da dođemo do aktivnog rezultata. Posle, uz pomoć naših navijača, koji će u Austriju doći u velikom broju, da probamo da stignemo do prolaza - izjavio je Savić.

Brazilac Kafu debituje

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda

Najveće pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku Brazilac Džonatan Kafu trebalo bi da debituje protiv Salcburga, a očekuje se da bude deo ultraofanzivne postavke koju će Vladan Milojević izvesti na megdan Austrijancima.

- Da li će biti starter, za sada još ne znam. Mislim da se uklopio. Neosporan je kvalitet igrača koje dovodimo, Kafu dolazi iz sličnog prvenstva u smislu da je igrao u Ludogorecu. Jako dobar momak - prokomentarisao je Milojević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading