Legenda Junajteda tera Pogbu iz kluba!

Autor:

Sport

21.08.2018

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni igrač Mančester junajteda, Pol Skols kritikovao je Pola Pogbu posle neočekivano lošeg starta Premijer lige. Ali, Pogbin menadžer mu nije ostao dužan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pogba na meti kritika!

Nakon što je Junajted doživeo blamažu u vidu poraza od Brajtona na startu Premijer lige (3:2), bilo je očigledno da u Junajtedu nešto ne štima, a Skols smatra da Pogba ima udela u tome.

- Mislili smo da će on biti idealni kandidat za vođu ekipe, ali to nismo mogli da vidimo ovoga puta. Imao je, ko zna koju, lošu utakmicu. Uopšte ne pruža dobre partije u kontinuitetu. Pogba šalje loptu u aut, nekad prejako dodaje, nekad preslabo, oduzimaju mu loptu...- rekao je Skols, koji je osvojio 11 titula u Premijer ligi dok je nastupao za klub sa Old Traforda.

Povodom ovih oštrih kritika na Pogbin račun oglasio se i Pogbin menadžer Mino Rajola.

- Skols bi trebalo da postane sportski direktor i da onda savetuje Vudvorda da proda Pogbu. Imao bih neprospavane noći da Pogbi pronađem novi klub- napisao je ironično Rajola na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading