Partizanovo novo pojačanje: Ostvario sam san!

Autor:

Sport

21.08.2018

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Partizan dobio je novo pojačanje. Opremu kluba iz Humske zadužio je crnogorski vezista Aleksandar Šćekić.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Šćekić

Šćekić je u Partizan stigao iz Gančerbiligija za 100 hiljada evra.

- Ostvario mi se san da zaigram za najveći klub na Balkanu. Kao dete sam maštao da zaigram sa ovako veliki klub, sa velikom istorijom najboljim navijačima. Svaki klinac koji se bavi fudbalom se nada da će doći u ovako veliki klub. Moj san se danas ostvario. Mogu da obećam da ću dati sve od sebe i da ću pružiti maksimum - rekao je Šćekić na predstavljanju novinarima.

RepublikaFoto: Starsport
Šćekić na promociji


On je reprezentativac Crne Gore, čiji je selektor najtrofejniji trener Partizana.

- Sa šefom Mirkovićem sam radio dve godine u reprezentaciji, poznajemo se odlično. Čuo sam se i sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem, on me je uputio u kakav sam klub došao. Dao sam gol Bešiktašu prošle sezone, poznajem rivala i savetovaću saigrače kako da što bolje odigraju - rekao je Šćekić.
RepublikaFoto: Starsport
Ivica Iliev sa novim pojačanjem

Sportski direktor Ivica Iliev bio je srećan što je došao Šćekić.

- Veliko mi je zadovoljstvo što nam se priključio Aleksandar. Ima potrebno internacionalno iskustvo, i iz Turske i iz reprezentacije Crne Gore. Trener Mirković ga odlično poznaje i zato je želeo da ponovo sarađuju, ovog puta na klupskom nivou - dodao je Iliev.

Crnogorski vezista će imati priliku da debituje već ovog četvrtka kada u Humskoj gostuje Bešiktaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading