FUDBALERI ZVEZDE SAGLASNI: Idemo u Austriju po prolaz!

Autor:

Sport

21.08.2018

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su prvi meč plej-ofa Lige šampiona bez golova protiv Salcburga. Fudbaleri Crvene zvezde smatraju da mogu do prolaza dalje.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Krstičić

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković izdžao je ceo meč i pored povrede koju je imao, ali Vujadin Savić nije, ipak on veruje da će kapiten crveno-belih biti spreman za revanš.

- Mislim da smo ušli u utakmicu sa dosta sitnih povreda. Savić nije izdržao do kraja, mislim da će biti spreman za revanš. Nekoliko igrača je imalo problema sa udarcima, ali smo se borili do kraja - započeo je Filip Stojković.

Zadovoljan je bek crveno-belih kako je ekipa igrala, dobro i taktički. Šansa za prolaz svakako postoji.

RepublikaFoto: Starsport
Vujadin Savić doživeo povredu

- Odigrali smo jednu taktički dobru utakmicu. Prepustili smo im posed i čekali pravu šansu. Imali smo ih u drugom poluvremenu, ali nije htela u gol. Zadovoljan sam što Borjan nije imao puno posla. Ovo je najvažnija utakmica koju sam igrao pred praznim tribinama, čuli smo huk "delija" koje su nas bodrile i van stadiona - dodao je popularni Žule.

Na reči Stojkovića nadovezao se i Nenad Krstičić.

- Kada ne primiš gol kod kuće svakako je pozitivan rezultat. Odradili smo dobar posao, dogovor iz svlačionice je ispoštovan. Idemo u Austriju po prolaz. Imali smo šanse da im ugrozimo gol. Bilo je realno da pobedimo. Nije ušlo danas, ali se nadam da hoće za nedelju dana - nadovezao se Nenad Krstičić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading