Smiljanić: Možemo dalje, moramo igrati pametno!

Autor:

Sport

22.08.2018

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana ovog četvrtka od 20.30 časova (TV Arenasport 1) igraju prvi meč plej-ofa Lige Evrope protiv turskog Bešiktaša. Povratnik u redove crno-belih Milan Smiljanić misli da njegova ekipa može dalje.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Smiljanić

Popularni "Lola" smatra da Partizan mora strpljivo da čeka priliku, a nada se da neće primiti gol pred revanš u Turskoj.

- Dolazi nam u goste velika ekipa, igra napadački fudbal, moramo da budemo pametni i iskoristimo šanse koje nam se ukažu. Verujem u da možemo do podviga, iako su Turci favoriti. Dosta informacija imamo, neke znamo od ranije, neke nam je šef Mirkvoić dao. Zato verujem da možemo da prođemo, jer dvomeč može da nam donese mnogo - rekao je optimistični Milan Smiljanić.

Imao je samo reči hvale na račun turskog prvoligaša koji je već igrao protiv crno-belih, ali se "partizanovci" nerado sećaju tog meča i poraza 0:4 u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

- Bešiktaš je ekipa naučena da pobeđuje, osvaja titule, igra Ligu šampiona... Svesni smo da im je sastav kvalitetan, ali je najbitnije da odigramo pametno. Ako budemo takvi - imamo šansu. Budemo li srljali, mislili da smo bolji, nemamo šansu. Turci igraju napadački fudbal, što bismo možda mogli da iskoristimo - dodao je vezista Partizana.

Svi u Humskoj imaju samo jednu želju...

- Da ne primimo gol na svom stadionu. To bi za nas bio pozitivan rezultat. Imamo sreću da igramo prvi meč kod kućem, istorija je pokazala da bolje prolazimo kad revanše igramo u gostima - dopunio je Milan Lola Smiljanić.

Utakmica Partizan - Bešiktaš na programu je ovog četvrtka (23. avgust) od 20.30 časova, prenos je na TV Arena sport 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading