Tata najbolje zna: U porodici Klajvert se ide korak po korak

Autor:

Sport

22.08.2018

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoze Murinjo je još 2017. godine pikirao sina Patrika Klajverta, Džastina, kao pojačanje Mančester junajteda, ali se ipak mladi fudbaler opredelio za Romu. Razlog za takvu odluku dao je legendarni napadač Holandije, Ajaksa i Barselone, opravdavši svog sina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džastin Klajvert

- Kako god bilo, on mora čvrsto da stoji na zemlji. Mislim da bi Junajted predstavljao preveliki skok za njega. Roma je važan klub, ali će ove osećati manje pritiska. Roma nije u obavezi da osvaja, oni su klub koji je navikao da igra dobar fudbal - izjavio je Patrik Klajvert.

Upitan je Patrik da li je san njegovog sina da poput oca zaigra za Barselonu.

- Za Džastina je to idealno mesto. Na kraju krajeva, ko ne sanja o Barseloni. Ali kada kažem to, moram da pomenom i da ih italijanski fudbal stiže i da Džastin to može dobro da iskoristi. Roma igra tehnički dobro potkovan fudbal, a plus su bili uspešni u Evropi. Lep je klub, a Džastin je momak koji zna šta želi - dodao je stariji Klajvert.

I dok većina fudbalera odmah želi sve, u porodici Klajvert je drugačije, ide se korak po korak do glavnog cilja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading