VRAĆA SE "ZVER": Kolumbijac pred povratkom u Portugal, ali se mnogima to neće dopasti!

Autor:

Sport

22.08.2018

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada jedan od najboljih napadača Evrope Džekson Martinez mogao bi da se vrati ne mesto uspeha - Portugal. Ipak, ne kako bi obukao dres bivšeg kluba Porta, već ljutog rivala lisabosnog Sportinga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džekson Martinez

Nekadašnju fudbaler Atletiko Madrida mogao bi da ponovo oživi karijeru. Velika nada Kolumbije i pravi predator iz doba dok je nosio dres Porta nalazi se pred prelaskom u Sporting iz Lisabona, javljaju portugalski mediji.

Kada je napustio Evropu i krenuo putem novca (u Kinu) mnogi su i zaboravili na ovog momka koji je nekada cepao mreže. Da li će ponovo to raditi, samo u taboru ljutog rivala? Vest o prelasku Martineza u tabor "lavova" nikako se nije dopala navijačima šampiona Portugala. Mnogi od njih ovakav potez Kolumbijca smatraju izdaju, ali očigledno da njemu to ne smeta previše.

Očekuje se da u narednim danima napadač prođe lekarske preglede i stavi potpis na ugovor, za sada bi trebalo da je u pitanju pozajmica sa pravom otkupa na kraju tekuće sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading