SAVIĆ: Boli podmuklo, nadam se revanšu

Autor:

Sport

22.08.2018

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić ostao je u svlačionici na poluvremenu utakmice protiv Salcburga u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona, a otkrio je o čemu je reč i pta mu predstvlja problem.

RepublikaFoto: instagram.com/savicvujadin
Vujadin Savić

- Već neki period imam problem sa tim mišićem kod rebra. Sa desne strane. Boli me kao ono kada vas probada kod slezine. Onako podmuklo. Dešavalo mi se da me boli čak i kada sedim ili dišem. Sada nije tako, ali se problemi javljaju kada uđem u napore. Bolelo me je konstantno. Stvarno nisam mogao da izdržim. Videćemo šta će biti, ali se nadam da ću biti spreman za revanš - rekao je Vujadin Savić za "Mozzartsport".

Uprkos tome što nije njegov tim pobedio zadovoljan je komandant odbrane rezultatom u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona.

- To je ono što smo želeli. Sačuvali smo mrežu. Ostaje žal za tim jednim golom. Nekako mi je utisak da bismo ga dali da su tu bili navijači. Evo vam primer Degenekove šanse. Ušao je strašno u duel, nadskočio direktnog rivala… Da su tribine bile pune siguran sam da bi imao snage da bar deset posto jače udari loptu glavom. U tom slučaju bi probušio golmana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading