SPREMA SE BOMBA: Mbape menja klub?

Autor:

Sport

22.08.2018

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape ipak bi mogao da promeni sredinu ovog leta. Pomalo neverovatno vest dočekala je sve navijače "kraljevića", a to je da Real ima šanse za potpis mladog Francuza!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kilijan Mbape

Mbape u Realu - moguće je! Na pomalo neverovatan način, ali postoji mogućnost da se tako nešto zaista i desi. Real će šansu potražiti u nepažnji, odnosno možda i nemoći Parižana da kompletira sigurno najveći posao ovog leta, veći i od transfera Kristijana Ronalda u Juventus.

Naime, evo o čemu je reč. Ekipa PSŽ-a prošlog leta je sklopila dogovor sa Monakom po kom je Mbape stigao u glavni grad Francuske. Pozajmica od 35 miliona evra, plus obavezan otkup od čak 145 miliona evropskih novčanica. Gde je problem? Baš u tih 145 miliona, jer Parižani imaju rok do 27. avgusta da isplate novac timu iz kneževine.

Ukoliko to ne učine, postoji velika verovatnoća da ugovor bude poništen, a kako je Monako već računao na novac, Real bi im ga omogućio, doduše ne toliku sumu, ali sigurno približnu. Vreli dani su pred navijačima trostrukom uzastopnog šampiona Evrope.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading