Ronaldo objasnio: EVO ZAŠTO BAŠ JUVENTUS!

Autor:

Sport

22.08.2018

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo još uvek je vlasnik najvećeg transfera ovog leta. Portugalac je otkrio zbog čega je odabrao baš Juventus kao novu destinaciju u karijeri.

Kristijano Ronaldo

Nakon debija u dresu "stare dame" na kome nije postigao gol, Ronaldo je objasnio zašto je napustio Real posle neverovatne sezone i treće uzastupne titule šampiona Evrope. Kako i sam kaže, odluka da napusti Madrid bila je prilično laka.

- Nisam očekivao da ću zaigrati u Juventusu, ali neke stvari se dese prirodno. Za mene je to bila laka odluka. U Madridu su mi se desile neverovatne stvari, osvojio sam sve, porodica mi živi tamo, ali sve je to sada prošlost - rekao je Ronaldo za onlajn striming kanal "DANZ".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo i Đanluiđi Bufon

Takođe, otkrio je i šta je možda i presudilo u odluci da dođe baš u Torino.

- Detalji su ti koji prave razliku na kraju dana. Ono što sam video na stadionu u Torinu proletos mi je pomoglo da donesem ovakvu odluku. Kada su ljudi počeli da mi aplaudiraju pomislio sam u sebi – vau. Baš sam bio iznenađen, jer mi se tako nešto nikada nije desilo u životu. Zaistaje to bio neverovatan trenutak - otkrio je Ronaldo do sada malo poznate detalje.

Podsetimo, Ronaldo je ovog leta stigao u Juventus za sumu od 100 miliona evra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading