TADIĆ VODI AJAKS U LIGU ŠAMPIONA: Srpski vezista briljirao, Nikolićev Videoton poklekao protiv Grka!

Autor:

Sport

22.08.2018

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Ajaksa napravili su ogroman korak ka grupnoj fazi Lige šampiona. Vicešampion Holandije slavio je u Amsterdamu protiv Dinamo Kijeva sa 3:1, zahvaljujući odličnoj partiji našeg Dušana Tadića.

Dušan Tadić

Odličnom partijom u prvom meču plej-ofa Lige šampiona srpski vezista je pogurao Ajaksa ka konačnom cilju. Nakon asistecnije usledio je i gol kojim je potvrđen trijumf holandskog tima sa 3:1 protiv jako neugodnog protivnika iz Ukrajine.

Sa druge strane, naš stručnjak na klupi Videotona Marko Nikolić nije se proslavio u prvom duelu u Mađarskoj protiv atinskog AEK-a. Grci su slavili sa 2:1, a viđena su i dva crvena kartona na meču. Nakon 2:0 za šampiona iz glavnog grada Grčke još jedan Srbin je postigao gol, ovaj put bivši reprezentativac Danko Lazović (1.02 na snimku ispod), ipak to je bilo dovoljno samo da se ublaži poraz, ali ekipa iz Sehešfehervara ne gubi nadu pa će u revanšu tražiti istorijski prolaz dalje.

Jedini preostali meč, a ujedno i odjavni što se tiče prvih mečeva plej-ofa odigran je u Švajcarskoj, tačnije u Bernu gde su se sastali Jang Bojs i Dinamo Zagreb. Hrvatski šampion otišao je kući zadovoljniji posle 1:1. Revanš mečevi su na programu 28. i 29. avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading