(VIDEO) GRMI SA SVIH STRANA: "Da im vratimo!" Bivši Partizanovci BODRE pred meč sa Bešiktašem!

Autor:

Sport

23.08.2018

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Partizan želi da se revanšira Bešiktašu za poraze u grupnoj fazi Lige Evrope pre četiri godine, a fudbaleri koji su tada bili u crno-belom dresu poslali su jasnu poruku "Da im vratimo!".

RepublikaFoto: Starsport
Partizan pred istorijskim mečom!

- Te 2014. godine igrali su grupnu fazu Lige Evrope sa željom da svom timu, klubu i navijačima obezbede čuveno "proleće". Pored sve želje i zalaganja nisu uspeli. U jakoj grupi na evropskom putu isprečili su im se Bešiktaš, Totenhem i drugi. Danas, četri godine kasnije, neki od njih koji su bili među startnih jedanaest te 2014. godine pružaju punu podršku ovom timu crno-belih uz snažnu poruku – Ovo je prilika da im vratimo. Snažno i šampionski kako "Parni valjak" zna da melje, večeras smo svi uz naše crno-bele momke- poručuju iz Humske. 

Podršku crno-belima pružili su igrači koji su bili u sastavu Partizana te 2014. Vladimir Volkov, Saša Marković i Lazar Ćirković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading