ASENSIO: Trijumf sa Realom, a posle...

Autor:

Sport

23.08.2018

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni napadač Real Madria Marko Asensio kaže da je srećan u klubu, ali da ne mora da znači da će u budućbnosti nositi dres kraljevskog kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Asensio

Real je u prethodne dve sezone osvojio osam trofeja, a 22-godišnjak je postao važan deo ekipe. Prošlog septembra potpisao je novi ugovor na kojem mu je ostalo još pet godina, ali u ovom prelaznom roku bio je blizu prelaska u Liverpul.

- Moja prva opcija uvek jeste da trijumfujem sa Real Madridom. Posle toga, nikad se ne zna šta može da se desi. Real Madrid je najuspešniji klub na svetu, od starta moraš da budeš spreman i da daš sve za taj dres - kaže Asensio i dodaje:

 

- Pokušavam da se ne koncentrišem previše na očekivanja od mene. Normalno je da ona postoje jer sam imao dve dobre sezone, a sada se samo nadam da ću postajati sve bolji.

Uprkos porazu od Atletiko Madrida 4:2 u UEFA Superkupu, Asensio veruje u trenera Đulena Lopetegija.

- Đulen je trener sa veoma dobom idejom fudbala koju lično mnogo volim. Treninzi su intenzivni, on je zahtevan. Mogu da igram na bilo kojoj poziciji u napadačkoj zoni, ali ne volim da sam sve vreme na krilu, imam više slobode da kreiram.

U prvom kolu Primere Real je savladao Hetafe 2:0, a u drugom gostuje Đironi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading