Kladionice ne veruju da Zvezda može u LŠ

Autor:

Sport

24.08.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu (21.00, RTS 1) igraju meč decenije protiv Salcburga u Austriji. Nakon beogradskih 0:0 na praznoj Marakani, crveno-beli sa punim pravom gaje nadu da bi nakon revanša u rodnom gradu Volfganga Amadeusa Mocarta konačno mogli da se nađu u Ligi šampiona. Međutim, u Zvezdin ulazak u fudbalsku elitu ne veruju vodeće svetske kladionice.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Iako u prvoj utakmici plej-ofa Lige šampiona austrijski prvak nije stvorio nijednu šansu za gol, bukmejkeri vide Salcburg kao izrazitog favorita u revanšu. Kvota na pobedu domaćina je 1,40, dok trijumf Zvezde donosi koeficijent od čak 7,50. Nerešen rezultat u regularnih 90 minuta kladionice vrednuju sa 4,75. Kada su u pitanju kvote za prolazak u Ligu šampiona, šanse su i tu na strani legije stranaca iz Salcburga. Kvota da će šampion Austrije izboriti nastup u LŠ posle 11 neuspešnih pokušaja iznosi 1,36, dok uspeh Beograđana vredi 3,20.

KVOTE

1  

1,40 

X

4,75

2

 7,50

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading