VIDA: Ovaj Partizan bolji od onog prošlogodišnjeg, čestitke i navijačima

Autor:

Sport

23.08.2018

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Bešiktaša Domogoj Vida, kome je tokom celog meča zviždano sa tirbina je istakao da je Partizan dobra ekipa, ali da je njegov tim zadovoljniji zbog datog gola.

RepublikaFoto: Starsport
Domogoj Vida

- Remi je realan rezultat. Dali su nam gol i time nas šokirali. Sreća pa smo brzo poravnali. Bilo je tu još nekoliko polušansi na obe strane, ali mislim da smo mi zadovoljniji baš zbog tog jednog gola koji smo dali. Vidimo se za sedam dana u Istanbulu i nadam se da ćemo se plasirati u Ligu Evrope.

- Svi su očekivali da će Bešiktaš lako izaći na kraj sa Partizanom, ali ovo je bolja ekipa od one od pre godinu dana. Prošli put kada sam igrao protiv njih tribine su bile prazne. Lepo igraju imaju dobrog napadača. Zvižduke sam prevazišao sa godinama, čestitam i navijačima, lepa atmosfera i najvažnije da nije bilo nikakvih incidenata - bila je izjava Vide za Arenu sport posle meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading