MARKOVIĆ: Delovali smo ozbiljno; NIKOLIĆ: Ravnopravni smo

Autor:

Sport

23.08.2018

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi štoper Partizana Svetozar Marković posle remija sa Bešiktašom u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope rekao je da su crno-beli pokazali da mogu da igraju protiv jakih rivala i da veruje u plasman u grupnu fazu takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

- Pokazali smo da možemo da igramo sa ozbiljnim ekipama. O njima ne treba mnogo da pričamo. Odlučiće meč u Istanbulu i daćemo sve od sebe da prođemo dalje. Lepo smo otvorili utakmicu, ali kako smo dali, tako smo i primili. Mala neopreznost. Ne bih rekao da su oni delovali rezervisano, mi smo u većem delu meča delovali ozbiljno i na visokom nivou - rekao je Marković posle meča u Humskoj.

Napadač Nemanja Nikolić dobio je priliku da zaigra u završnici utakmice umesto Rikarda Gomeša koji se požalio na bol u kolenu.

- Mislim da smo ravnopravan protovnik. Imamo pravo da se nadamo prolasku dalje. Videli smo da možemo da se nadigravamo sa njima i, zašto da ne, pobedimo u gostima. Desio se pad koncentracije i euforija posle našeg gola. Nisu posle toga ni pokazivali želju u ofanzivi. Dali su gol zahvaljujući individualnom kvaliteta Kvarežme - ocenio je Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading