IBRAHIMOVIĆ: Da li sam arogantan? To nije važno, najbolji sam

Autor:

Sport

24.08.2018

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Los Anđeles Galaksija Zlatan Ibrahimović dao je još jednu izjavu u svom stilu i tvrdi da je najbolji švedski fudbaler svih vremena.

RepublikaFoto: lagalaxy.com
Zlatan Ibrahimović

- Verovatno sam najbolji igrač Švedske u istoriji. To što sam ja uradio, nije drugi nije. Igrač koji je osvojio najviše priznanja za najboljeg igrača u zemlji ima samo dva. Koliko ih ja imam? Čak 11. Jesam li arogantan? To nije važno, ja sam najbolji“, kaže Ibrahimović.

Na pitanje da li će završiti karijeru u LA, 36-godišnji napadač je odgovorio:

- Videćemo, osećam se živim sad. Bio sam povređen, ali posle dva minuta po povratku pokazao sam da sam se vratio. Dobro se osećam, sveže i srećno – dopadaju mi se saigrači, klub, ljudi, grad. Svi treba da uživate dok sam tu, želim da igram što je duže moguće jer su posle povrede pričali da više neću moći.

Tokom bogate karijere Ibrahimović je nastupao za Mančester Junajted, PSŽ, Inter, Milan, Barselonu, Juventus, Ajaks i Malme, a za Švedsku je dao 62 gola na 116 utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading