NAVIJAČ PARTIZANA KOJI JE ZABRINUO SVE JE STABILNO!

Autor:

Sport

24.08.2018

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijač Partizana kom je pozlilo u četvrtak uveče u Humskoj, "nalazi se u stabilnom opštem stanju" rečeno nam je u Urgentnom centru u Beogradu. Više detalja lekari ove ustanove trenutno nisu u mogućnosti da iznesu u javnost.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana

Navijač, kom je pozlilo u četvrtak uveče na tribinama tokom fudbalske utakmice između Partizana i Bešiktaša, "nalazi se u stabilnom opštem stanju" potvrđeno je Mondu u petak malo posle podneva u Urgentnom centru u Beogradu.

U telefonskom razgovoru sa lekarima ove ustanove rečeno nam je da će "lečenje biti nastavljeno na Odeljenju kardiologije", gde je nesrećni mladić i primljen veče pre toga nakon reanimacije obavljene još na samoj atletskoj stazi u Humskoj.

- Pacijent je za sada stabilnog opšteg stanja i nalazi se na Odeljenju kardiologije Urgentnog centra gde će biti nastavljeno dalje lečenje - rečeno je Mondu i naglašeno da u ovom trenutku nije moguće očekivati više detalja o stanju u kom se nalazi navijač crno-belih.


- To je sve što možemo da saopštimo za sada - naglašeno je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading