TRENERSKE LEGENDE ANTIĆ I MILUTINOVIĆ VERUJU U CRNO-BELE

Sport

25.08.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolazak Bešiktaša u Humsku doveo je u svečanu ložu brojne fudbalske trenerske legende, a među njima se našao i bivši selektor Srbije Radomir Antić, odnosno legenda Partizana Bora Milutinović.

RepublikaFoto: Starsport
Bora Milutinović i Radomir Antić

Čuveni stručnjak optimističan je pred revanš, pre svega jer ga Bešiktaš nije oduševio.

- Izmene koje je trener turske ekipe Guneš načinio ilustruju da nisu u najboljoj formi. Za protivnika smo imali solidnu ekipu, dobro organizovanu, a za Evropu nam je potrebno više ovakvih susreta - jasan je Antić (69) i dodaje za čime žali:

- Imali smo šanse. Ostaje da žalimo, ali nikako da se predajemo, zbog oklevanja u šesnaestercu sa centarforom potpuno slobodnim za završnicu. Vodila nas je želja za boljim rezultatom i ne bi bilo nezasluženo da smo dobili. Rezultat nas tera da budemo pozitivni u revanšu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Iako se retko pojavljuje u javnosti, Bora Milutinović (73) bio je u Antićevom društvu u Humskoj, a po njegovom mišljenju, najveća prednost Bešiktaša je iskusna ekipa.

- Nadamo se da će u Istanbulu biti drugačije. Bešiktaš ima iskusnije fudbalere, dobro organizovane. Partizanu je bilo teško da probije zid. I dalje postoje šanse za prolaz - jasan je Milutinović.

Bivšem treneru i igraču Partizana Ljubiši Tumbakoviću zasmetao je tajming u kojem je njegov voljeni klub primio gol.

- To je pokazatelj neiskustva. Date gol i u istom minutu ga primite?! Zoran Mirković je odlično pripremio meč i prilagodio ga mogućnostima igrača. Nije mogao ovaj tim Partizana više, ali je dobro ne izgubiti - kaže selektor Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading