MALE ŠANSE ZA ZVEZDU! Crveno-beli poslali žalbu u UEFA, ali...

Autor:

Sport

25.08.2018

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šanse da Evropska fudbalska unija (UEFA) uvaži žalbu Crvene zvezde i dozvoli da prvi meč grupne faze evropskog takmičenja igra sa navijačima su jako male.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Crveno-belima je Disciplinska komisija UEFA suspendovala stadion na dve utakmice zbog toga što su navijači skandirali generalu Ratku Mladiću. Jedan od tih mečeva pred praznim tribinama odigran je protiv Salcburga (0:0) u plej-ofu za Ligu šampiona, dok bi drugi trebalo da bude u grupnoj fazi.

Delegacija srpskog prvaka otputovaće u utorak u Nion, a u sredu će biti poznato da li je žalba usvojena.

- Ovo je Zvezdi ponovljeni prekršaj, bila je pod uslovnom kaznom i teško će ići odbrana. Pravni tim je zasniva na činjenici da UEFA smatra Ratka Mladića ratnim zločincem, a to može da se podvede pod kršenje pretpostavke nevinosti, jer general još nije pravosnažno osuđen - objašnjava izvor "Informera".

Navijači Zvezde bili su uskraćeni da u Beogradu uživo gledaju utakmicu, pa je zbog toga i velika najezda na Salcburg. Karte za revanš puštene su u petak u prodaju na blagajni stadiona Red bula, a veliki broj Srba satima je čekao u redu za njih. Kapacitet stadiona je 31.895 mesta, a očekuje se da bude oko 10.000 "delija".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading