JUVE NA BALKANSKI POGON: Šampion rutinski do pobede nad Lacijom!

Autor:

Sport

25.08.2018

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Juventusa stigli su do nove, druge pobede u Seriji A. Ekipa Masimilijana Alegrija savladala je Lacio u derbiju kola golovima balkanskih fudbalera Miralema Pjanića i Maria Mandukića (2:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Juventusa

Odličnu igru ekipa "stare dame" krunisala je sa dva pogotka i tri nova boda u Seriji A. U utakmici odigranoj u Torinu postojala je samo jedna ekipa, tako da naš Sergej Milinković Savić nije došao do pravog izražaja. 

Ponovo Kristijano Ronaldo nije imao sreće da pogodi mrežu. Pokušavao je, ali mu se nije dalo. Ipak, njegovi saigrači su se potrudili da ovo bude rutinski posao za torinski klub. Miralem Pjanić je pogodio mrežu "Lacijala" u 30. minutu sa nekih 25 metara i odlično otvorio utakmicu. Pokušaj Ronalda u 75. minutu nije završio u golu, ali se lopta ipak odbila do Mandžukića kome nije bilo teško da loptu spakuje u mrežu za konačan rezultat. Nastavio je Juve da preti, ali se stanje na semaforu nije menjalo. Sve u svemu, prava šampionska predstava "stare dame".

Naredni meč Juventus igra u gostima protiv Parme 1. septembra (20.30 časova), dok će Lacio dan kasnije ugostiti Frosinone (20.30).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading