JOKAN PRED BARNLI: Treba nam pobeda!

Autor:

Sport

26.08.2018

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Fulama od 17 časova igraju meč trećeg kola Premijer lige protiv Barnlija. Naš stručnjak na klupi Fulama, Slaviša Jokanović, najavljuje napad na prvu ovosezonsku pobedu.

Slaviša Jokanović

Nakon prva dva meča u prvenstvu Fulam je doživeo isto toliko poraza. Prvo od Burnmauta, a onda i od Totenhema. Navijači novog engleskog premijerligaša smatraju da je vreme za tri boda, isto misli i Slaviša Jokanović.

- Ja znam naše navijače, posle dve utakmice očekuju prve bodove i nadam se da će protiv Barnlija biti sjajna atmosfera na našem stadionu, kao i uvek do sada. Mi znamo šta nam je potrebno, treba nam pobeda i učinićemo sve da do nje i dođemo - rekao je Jokanović.

RepublikaFoto: twitter.com/YPSport
Aleksandar Mitrović

Naglasio je da je upoznat sa Barnlijem koji je prethodne sezone bio pravo oktrovenje, a trenutno se bori i za ulazak u Ligu Evrope.

Odlično poznajemo ekipu Barnlija. Oni nikad nisu umorni, oni trče i bore se kao "luda družina". Mnogo ih poštujem, zbog načina na koji igraju fudbal i zbog napretka koji su napravili u ovih par sezona. Oni odlično poznaju jedni druge i znaju kako žele da igraju, šta su ciljevi svakom od igrača. Za nas je početak sezone težak baš iz razloga što nemamo kontinuitet, treba nam vreme da upoznamo jedni druge - zaključio je srpski stručnjak.

Utakmica Fulam - Barni igra se od 17 časova na "Krejvn Kotidžu".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading