PAVKOV PAKUJE KOFERE: Naredna stanica - Španija?

Autor:

Sport

26.08.2018

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov mogao bi da napusti Beograd do kraja prelaznog roka. Nakon interesovanja Real Valjadolida pojavio se još jedan španski klub kome je interesantan napadač srpskog šampiona - Kadiz!

RepublikaFoto: Starsport
Milan Pavkov

Iako će biti u konkurenciji za revanš meč u Austriji protiv Salcburga u okviru plej-ofa Lige šampiona, Milan Pavkov bi već nakon tog meča mogao da spakuje kofere i krene put Španije. Na adresu srpskog kluba stigla je ponuda u vrednosti od 700 hiljada evra, prenosi portal "Mozzartsport".

Kadiz ove sezone ima velike ambicije, želi da se vrati u Primeru. A Milan Pavkov bi trebalo da im pomogne u toj misiji. Zbog toga su posredstvom menadžera Marka Gvozdenovića na adresu Crvene zvezde poslali konkretnu ponudu. Pored Kadiza za Pavkova se interesuju i neki klubovi iz Turske, a rasplet može da se očekuje u toku sutrašnjeg dana. Čim bude bio poznat ishod pregovora sa Đovanijem Siom.

Pavkov je ove sezone odigrao šest takmičarskih mečeva za Crvenu zvezdu i postigao je dva gola. Probudio je interesovanje inostranih klubova prošle sezone, kada je bio najbolji strelac niškog Radničkog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading