DA SU IMALI MITRA, DRUGU BI PESMU PEVALI! Mitrović doveo Fulam do prve pobede, a Njukasl...

Autor:

Sport

26.08.2018

15:59 >> 17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Fulama ostvarili su prvu pobedu ove sezone u Premijer ligi zahvaljujući dvostrukom strelcu Aleksandru Mitroviću protiv Barnlija 4:2 (3:2).

RepublikaFoto: twitter.com/YPSport
Mitar rešeta!

Srpski reprezentativac pogodio je dva puta glavom u rasponu od samo tri minuta, u 36. i 38, i sada ima tri gola u engleskom prvenstvu.

Strelci za ekipu Slaviše Jokanovića nakon dva poraza bili su još Žan-Mišel Seri u 4. i Andre Širle u 83, a za goste Džef Hendrik u 10. i Džejms Tarkovski u 41. minutu.

Istovremeno, Mitrovićev bivši klub Njukasl u finišu je izgubio od Čelsija 2:1 autogolom Deandrea Jedlina.

Prvi pogodak je postigao nakon centaršuta Toma Kernija, kada je uspeo da pošalje loptu u mrežu Džoa Harta.

Srpski reprezentativac drugi put pogodio samo dva minuta kasnije, ovog puta je Mitrović iskoristio centaršut Vijeta i po treći put ove sezone se upisao u listu strelaca.

Time je Mitrović došao na deobu prvog mesta najboljih strelaca Premijer Lige, uz njega se tu nalaze i Roberto Perejra (Votford), Sadio Mane (Liverpul), Sergio Aguero (Mančester siti) i Rišarlison (Everton).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading