PSŽ SE NE SMIRUJE: Stiže Bajernov štoper!

Autor:

Sport

27.08.2018

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Pari Sen Žermena mogli bi do kraja prelaznog roka da dobiju kapitalno pojačanje u defanzivi. Parižani su blizu dogovora sa minhenskim Bajernom oko transfera Džeroma Boatenga na "Park prinčeva".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džerom Boateng

Iako su doveli Tila Kerera iz Šalkea, Tomas Tuhel insistira na tome da mu defanzivnu liniju čine Nemci pa će uprava PSŽ-a u završnici letnje fudbalske pijace pokušati da izboksuje veliki posao. Boateng je navodno spreman da promeni sredinu, jer je u Minhenu polako počeo da gubi poziciju u starnih 11 gde se Niklas Zile već polako ustaljuje u paru sa Matsom Humelsom.

Bajern je pikirao zamenu, a reč je o momku koji je eksplodirao na Svetskom prvenstvu u Rusiji, Bendžamin Pavar, fudbalere Štutgarta. Rok je do petka, 31. avgusta u 23:59, videćemo šta će se do tada zanimljivo dešavati u Parizu, odnosno Minhemu. Takođe, ne treba zaboraviti ni da su "sveci" u potrazi za bekom, a najrealnije opcije su Deni Rouz iz Totenhema, odnosno Brazilac Filipe Luis iz Atletiko Madrida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading