EVO TI 30 MILIONA I IDI!

Autor:

Sport

27.08.2018

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Tjanđina Antoni Modest raskinuće ugovor sa svojim sadašnjim klubom i vratiti se u Evropu kao slobodan igrač. Za tako nešto kineski klub će mu isplatiti neverovatnih 30 miliona evra!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoni Modest i Miloš Jojić

Francuski napadač napustio je prošlog leta tabor "jarčeva" i krenuo putem novca u Kinu. Daleki istok ipak nije bio ono što je strelac 25 golova u Bundesligi očekivao. Već nakon godinu dana vreme je za rastanak, kako Tjanđinu zauzima mesto stranca, ali i velike plate, klub se odlučio da raskine saradnju sa Modesteom. Za takav postupak platiće igraču 30 miliona evra, a pazite sad ovo - za njega se već interesuje Borusija Dortmund, kao i bivši klub Keln. Dobijete 30 miliona evropskih novčanica, potpišete ugovor sa Bundesligašem i igrate Ligu šampiona - može li bolje?

Centarfor je do sada igrao za Bordo, Blekburn, Hofenhajm i pomenuti Keln, ali sigurno da nije ni sanjao šta će mu se dešavati u karijeri u svega 12 meseci. Da li je dobro prošao, procenite sami.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading