CRNOGORAC ODLUČIO DA IGRA ZA LAŽNU DRŽAVU!

Autor:

Sport

27.08.2018

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani golman Mančester sitija Arijanet Murić odbrao je da umesto za Crnu Goru igra za reprezentaciju tzv. Kosova, potvrdio je savez te zemlje.

RepublikaFoto: twitter.com/5liveSport
Arijanet Murić

Do skora reprezentativac Crne Gore, a od sada tzv. Kosova! Tako je odlučio mladi Murić koji je prethodnog vikenda bio rezerva Edersonu protiv Vulverhemptona, što znači da Pep Gvardiola ozbiljno računa na ovog momka.

– Neprekidni pokušaji Fadilja Vokrija, pokojnog predsednika saveza, i njegovog naslednika Agima Ademija, kao i menadžera Bajrama Šalje da u reprezentaciju dovedu talentovanog fudbalera, konačno su krunisani, naveli su na sajtu fudbalskog saveza tzv. Kosova.

Oglasio se i otac mladog igrača koji je zadovoljan odlukom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

– Veoma sam zadovoljan što je, nakon višemesečnih razgovora, moj sin Arijanet odlučio da igra za tzv. Kosovo, rekao je Samir Murić.

Murić je bio član mlade selekcije "sokolova".

– Mi nismo izdali Crnu Goru, ali oni nisu pokazali želju da mu nađu mesto u A selekciji, tako da smo napravili pravi izbor. Mislim da tzv. Kosovo ima svetlu budućnost i da će Arijanet biti deo budućih uspeha, dodao je otac mladog golmana.

Murić je postao drugi golman šampiona Engleske, nakon što je vraćen sapozajmice iz NAC Brede, zbog povrede Kladudija Brava.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading