Fudbalski klub iz Zasavice ZOVE ŽORŽA VEU U GOSTE!

Autor:

Sport

27.08.2018

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri FK „Sloga“ i žitelji mačvanskog sela Zasavica kod Sremske Mitrovice, pozvali su u goste predsednika Liberije proslavljenog fudbalera Žorža Veu, nakon što mu je ministar Branislav Nedimović uručio njihov dres.

RepublikaFoto: Narcisa Božić
Dres FK Sloga namenjen Žoržu Vei

Tokom nedavne posete Liberiji, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, inače iz Sremske Mitrovice, sastao se i sa predsednikom Žoržom Veom, kome je poklonio dres seoskog kluba ’’Sloga’’ iz Zasavice.

Sloga se takmiči u Gradskoj ligi Sremske Mitrovice, rangu iz kojeg nema ispadanja. Nekada su dva sela - Zasavica 1 i Zasavica 2, imala svaka svoj klub Mačvu i Slogu, a poslednjih godina aktivna je samo Sloga, koja okuplja mladiće iz severne Mačve i Srema, a za klub aktivno igra i ministar Branislav Nedimović.

 

 

Nakon što je do njih stigla vest da je proslavljeni fudbaler, a sada predsednik Liberije Žorž Vea prihvatio dres ’’Sloge’’, meštani mačvanskih sela, fudbaleri i rukovodstvo ’’Sloge’’ pozvali su preko ministra Nedimovića predsednika Liberije Žorža Veu da zaigra u dresu njihovog kluba.

- Nadam se da će predsednik Liberije uskoro posetiti Srbiju i mi ga pozivamo u goste i u dresu našeg kluba odigra jednu prijateljsku utakmicu. Nama je čast što je Žorž Vea prihvatio poklon i želimo da ga ugostimo i zahvalimo na tome – kaže predsednik FK Sloga Slobodan Čikić.

Fudbaleri i rukovodstvo Sloge nadaju se da će predsednik Liberije Žorž Vea do kraja godine posetiti Srbiju i da će naći malo vremena za jednu utakmicu u dresu njihovog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading