DŽAJIĆ: Milojević je Zvezdin DŽOKER!

Autor:

Sport

28.08.2018

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvenu zvezdu očekuje meč sezone protiv Salcburga, a počasni predsednik kluba iz Ljutice Bogdana, Dragan Džajić sve nade polaže u stratega crveno-belih, Vladana Milojevića, naravno, priželjkuje pobedu.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Džajić optimističan pred Salcburg!

Legenda crveno-belih najavljuje tvrdu utakmicu u Austriji, zadovoljan je dosadašnjim rezultatima, ali priželjkuje evropsku jesen u Ligi šampiona.

- Neće biti nimalo laka utakmica. Verujem da ćemo igrati požrtvovano i disciplinovano. Verujem u Vladana Milojevića jer je svaku evropsku utakmicu pripremio kako treba. Imamo evropsku jesen svakako, ali nikada se nisam zadovoljavao postignutim i kada nam se već ukazala šansa sa se plasiramo u Ligu šampiona, treba je iskoristiti. Milojević zna kako sa spremi ekipu za duele sa nemačkim ekipama. Nije nam Salcburg stvorio šansu u prvom meču, ali to sada treba zaboraviti jer je ovo novi meč. Nadam se da ćemo se sutra uveče radovati, ali ponavljam da će biti mnogo teška utakmica. To govorim jer sam objektivan, nisu to moje emocije- rekao je Dragan Džajić.

Revanš duel sa Salcburgom za ulazak u Ligu šampiona je u sredu od 21.00.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading